Lekkage Schoorsteen in Reeuwijk-Brug?

Woonachtig in Reeuwijk-Brug? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen brokkelt af? Als ervaren voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Reeuwijk-Brug

Ook in Reeuwijk-Brug willen wij graag uw schoorsteen (veilig en deskundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, reinigen en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Reeuwijk-Brug

Schoorsteen Lekkage in Reeuwijk-Brug snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Reeuwijk-Brug? In de mooie gemeente "Bodegraven-Reeuwijk", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over vele jaren ervaring als metsel en voegbedrijf. In Reeuwijk-Brug (Zuid-Holland) is ons team goed op de hoogte van de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
‚ústSchoorsteen ‚ústRookgaskanaal ‚ústNieuw metselwerk ‚ústLoketten loodwerk ‚ústSchoorsteenpot ‚ústSchoorsteenkap ‚ústSchoorsteenplaat ‚ústNokvorsten ‚ústDakpannen ‚ústGevels ‚ústMuren ‚ústStooktoestellen ‚ústMonumentaal voegwerk ‚ústDakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
‚ústSchoorsteen Plaatsen ‚ústMetselen ‚ústVoegwerk ‚ústRenoveren ‚ústRepareren ‚ústSchoorsteen slopen ‚ústSchoonmaken ‚ústOnderhoud ‚ústImpregneren ‚ústInspectie ‚ústSchade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
‚ústSchoorsteen specialist ‚ústSchoorsteen Bouwbedrijf ‚ústAannemer ‚ústDak en schoorsteenspecialist ‚ústVoegbedrijf ‚ústHoogwerker ‚ústRuime ervaring ‚ústAllround inzetbaar ‚ústVeilige werkers ‚ústAansprakelijkheid verzekert ‚ústLokale bouwvoorschriften ‚ústKosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
‚ústSnelle reactie ‚ústVrijblijvend gratis gesprek ‚úď Kosten effectief ‚ústVrijblijvende offerte ‚ústVrijblijvend advies ‚ústPositieve reviews ‚ústVergunning advies ‚ústGarantie 5 jaar ‚ústInformeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Reeuwijk-Brug

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Reeuwijk-Brug - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend voegbedrijf kunnen wij u vakkundig helpen.
  2. Schoorsteen metselen Reeuwijk-Brug - Als ambachtelijk metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Reeuwijk-Brug - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals o.a.; knipvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Reeuwijk-Brug - Met regelmaat controleren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Reeuwijk-Brug - Ervaren en erkend met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Reeuwijk-Brug - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Reeuwijk-Brug - Het slopen en afvoeren van een kapotte schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van een schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Reeuwijk-Brug - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden geplaatst (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Reeuwijk-Brug - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Reeuwijk-Brug - Het met regelmaat goed reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Reeuwijk-Brug

Schoorsteen lekkage Reeuwijk-Brug

Schoorsteen lekkage in Reeuwijk-Brug zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan weersomstandigheden dus en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metsel en voegbedrijf in Reeuwijk-Brug kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Reeuwijk-Brug

Schoorsteen laten metselen Reeuwijk-Brug

Een nieuwe schoorsteen metselen in Reeuwijk-Brug, is simpelweg een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij de installatie van een nieuwe houtkachel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Reeuwijk-Brug

Schoorsteen voegen Reeuwijk-Brug

Schoorsteen voegen in Reeuwijk-Brug kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Reeuwijk-Brug

Schoorsteen renovatie Reeuwijk-Brug

Schoorsteen renovatie in Reeuwijk-Brug wordt erkend en veilig gedaan in Reeuwijk-Brug door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is een klus voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Reeuwijk-Brug

Schoorsteen reparatie Reeuwijk-Brug

Voor schoorsteen reparatie in Reeuwijk-Brug zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Reeuwijk-Brug

Schoorsteen verwijderen Reeuwijk-Brug

Een schoorsteen verwijderen in Reeuwijk-Brug kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is enorm gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Reeuwijk-Brug

Schoorsteenkap plaatsen Reeuwijk-Brug

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Reeuwijk-Brug? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak nu een bezoek afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Reeuwijk-Brug

rookkanaal aanleggen Reeuwijk-Brug

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Reeuwijk-Brug doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw rookkanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Reeuwijk-Brug

Keramische schoorsteen pot Reeuwijk-Brug

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Reeuwijk-Brug? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen vervangen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Reeuwijk-Brug

Schoorsteen roet verwijderen Reeuwijk-Brug

Verwijderen van schoorsteen roet in Reeuwijk-Brug kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Reeuwijk-Brug

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die tevens actief is in Reeuwijk-Brug.

Reeuwijk-Brug is een dorp van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, een Hollandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Reeuwijk-Brug, postcode gebied 2811, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft met zijn collega een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en prettig in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Prima onderneming, vriendelijke medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. Ook voorzien van goed advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden ook langs voor een gratis bezoek. U spreekt direct met een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw kort text-bericht. Laat Willem graag weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag zou willen. Dank voor uw bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige multiple-choice formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 32
2213 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 13 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020