Lekkage Schoorsteen in Reeuwijk-Dorp?

Woont u in Reeuwijk-Dorp? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen brokkelt af? Als vakkundig metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Reeuwijk-Dorp

Met name in Reeuwijk-Dorp kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, renoveren, voegen, metselen, reparatie, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen Lekkage Reeuwijk-Dorp snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Reeuwijk-Dorp? In de leuke gemeente "Bodegraven-Reeuwijk", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als metsel en voegbedrijf. In Reeuwijk-Dorp (Zuid-Holland) zijn wij goed bekend met de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede reviews ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Reeuwijk-Dorp

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Reeuwijk-Dorp - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u vakkundig helpen.
  2. Schoorsteen metselen Reeuwijk-Dorp - Als enthousiaste metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Reeuwijk-Dorp - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals o.a.; snijvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en/of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Reeuwijk-Dorp - Met regelmaat controleren wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Reeuwijk-Dorp - Erkend en ervaren met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Reeuwijk-Dorp - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Reeuwijk-Dorp - Het slopen en afvoeren van uw lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en nogal gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Reeuwijk-Dorp - Wij weten uiteraard als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden aangesloten (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Reeuwijk-Dorp - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op top kwaliteit schone oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Reeuwijk-Dorp - Het met regelmaat grondig schoonmaken en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen lekkage Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen lekkage in Reeuwijk-Dorp zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf in Reeuwijk-Dorp kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen laten metselen Reeuwijk-Dorp

Een nieuwe schoorsteen metselen in Reeuwijk-Dorp, is altijd de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege de installatie van een nieuw stooktoestel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen voegen Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen voegen in Reeuwijk-Dorp kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen renovatie Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen renovatie in Reeuwijk-Dorp wordt veilig en vakkundig gedaan in Reeuwijk-Dorp door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen reparatie Reeuwijk-Dorp

Voor schoorsteen reparatie in Reeuwijk-Dorp kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen verwijderen Reeuwijk-Dorp

Een schoorsteen verwijderen in Reeuwijk-Dorp kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Reeuwijk-Dorp

Schoorsteenkap plaatsen Reeuwijk-Dorp

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Reeuwijk-Dorp? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een bezoek afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een kap die perfect past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Reeuwijk-Dorp

rookkanaal aanleggen Reeuwijk-Dorp

Een rookkanaal aanleggen in Reeuwijk-Dorp doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Reeuwijk-Dorp

Keramische schoorsteen pot Reeuwijk-Dorp

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Reeuwijk-Dorp? Neem dan gratis contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen roet verwijderen Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen roet verwijderen in Reeuwijk-Dorp kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend voeg en metselbedrijf, die ook actief is in Reeuwijk-Dorp.

Reeuwijk-Dorp is een dorp van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, een Hollandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Reeuwijk-Dorp, postcode gebied 2811, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft met zijn collega een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en leuk als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke mensen. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Prima en betrouwbaar Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden gratis langs voor een kijk-bezoek. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw kort text-bericht. Laat Willem gerust weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag zou willen. Bij voorbaat voor uw bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 33
2214 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 13 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020