Schoorsteen Lekkage in Schenkeldijk?

Woont u in Schenkeldijk? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend dak en schoorsteenspecialist helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Schenkeldijk

Ook in Schenkeldijk willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, repareren, reinigen en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Schenkeldijk

Schoorsteen Lekkage Schenkeldijk snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Schenkeldijk? In de mooie gemeente "Hoeksche Waard", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Schenkeldijk (Zuid-Holland) is ons team prima bekend met de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
‚ústSchoorstenen ‚ústRookkanaal ‚ústNieuw metselwerk ‚ústLood loketten ‚ústSchoorsteenpot ‚ústSchoorsteenkap ‚ústSchoorsteenplaat ‚ústNokvorsten ‚ústDakpannen ‚ústGevels ‚ústMuren ‚ústStooktoestellen ‚ústMonumentaal voegwerk ‚ústDakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
‚ústSchoorsteen Plaatsen ‚ústMetselen ‚ústVoegen ‚ústRenovatie ‚ústRepareren ‚ústVerwijderen ‚ústSchoonmaken ‚ústOnderhoud ‚ústImpregneren ‚ústInspectie ‚ústSchade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
‚ústSchoorsteen specialist ‚ústSchoorsteen Bouwbedrijf ‚ústAanemerij ‚ústDak en schoorsteenspecialist ‚ústVoegbedrijf ‚ústHoogwerker ‚ústRuime ervaring ‚ústAllround inzetbaar ‚ústWerkt veilig ‚ústBedrijfsaansprakelijk ‚ústVolgens veiligheid voorschriften ‚ústSchoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
‚ústEen vriendelijke reactie ‚ústVrijblijvend gratis gesprek ‚úď Kosten bewust ‚ústVrijblijvende offerte ‚ústVrijblijvend advies ‚ústPositieve referenties ‚ústBouw vergunning ‚ústGarantie 5 jaar ‚ústInformeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Schenkeldijk

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Schenkeldijk - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren voegbedrijf kunnen wij u vakkundig helpen.
  2. Schoorsteen metselen Schenkeldijk - Als erkend metselbedrijf zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Schenkeldijk - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals bijv.; knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en/of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Schenkeldijk - Met regelmaat bekijken wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Schenkeldijk - Ervaren en erkend met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Schenkeldijk - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Schenkeldijk - Het weghalen van uw oude schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Schenkeldijk - Uiteraard weten exact hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden aangesloten (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Schenkeldijk - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren top kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Schenkeldijk - Het met regelmaat grondig reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Schenkeldijk

Schoorsteen lekkage Schenkeldijk

Schoorsteen lekkage in Schenkeldijk onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselaar in Schenkeldijk kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Schenkeldijk

Schoorsteen laten metselen Schenkeldijk

Een nieuwe schoorsteen metselen in Schenkeldijk, is altijd een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij de installatie van een nieuwe kachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Schenkeldijk

Schoorsteen voegen Schenkeldijk

Schoorsteen voegen in Schenkeldijk kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als vakkundig schoorsteen voegbedrijf zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voegbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Schenkeldijk

Schoorsteen renovatie Schenkeldijk

Schoorsteen renovatie in Schenkeldijk wordt veilig en erkend uitgevoerd in Schenkeldijk door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Schenkeldijk

Schoorsteen reparatie Schenkeldijk

Voor schoorsteen reparatie in Schenkeldijk kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Schenkeldijk

Schoorsteen verwijderen Schenkeldijk

Een schoorsteen verwijderen in Schenkeldijk kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Schenkeldijk

Schoorsteenkap plaatsen Schenkeldijk

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Schenkeldijk? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Schenkeldijk

rookkanaal aanleggen Schenkeldijk

Een rookkanaal aanleggen in Schenkeldijk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Schenkeldijk

Keramische schoorsteen pot Schenkeldijk

Keramische schoorsteen pot kapot in Schenkeldijk? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft de juiste ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Schenkeldijk

Schoorsteen roet verwijderen Schenkeldijk

Schoorsteen roet verwijderen in Schenkeldijk kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Schenkeldijk

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die tevens actief is in Schenkeldijk.

Schenkeldijk is een dorp in de gemeente Hoeksche Waard, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Schenkeldijk, postcode 3253, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft voor mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft passie voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en aangenaam als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima onderneming, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeker blij over het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en vertrouwt bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden gratis langs voor een kijk-bezoek. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw informatief text-bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u zit, en waar Willem mee kan helpen. Bij voorbaat voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 100
2281 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 19 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020