Schoorsteen Lekkage in Sint Anthoniepolder?

Woont u in Sint Anthoniepolder? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als ervaren voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Sint Anthoniepolder

Met name in Sint Anthoniepolder willen wij graag uw schoorsteen (veilig en deskundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, repareren, reinigen en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Sint Anthoniepolder

Lekkage Schoorsteen in Sint Anthoniepolder snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Sint Anthoniepolder? In de leuke gemeente "Hoeksche Waard", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over jarenlange ervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Sint Anthoniepolder (Zuid-Holland) is ons team goed op de hoogte van de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
‚ústSchoorsteen ‚ústRookkanaal ‚ústNieuw metselwerk ‚ústLood loketten ‚ústSchoorsteenpot ‚ústSchoorsteenkap ‚ústSchoorsteenplaat ‚ústNokvorsten ‚ústDakpannen ‚ústGevels ‚ústMuren ‚ústStooktoestellen ‚ústMonumentaal voegwerk ‚ústDakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
‚ústSchoorsteen Plaatsen ‚ústMetselen ‚ústVoegwerk ‚ústRenoveren ‚ústReparatie ‚ústVerwijderen ‚ústReiniging ‚ústOnderhouden ‚ústImpregneren ‚ústInspecteren ‚ústSchade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
‚ústSchoorsteen specialist ‚ústSchoorsteen Bouwbedrijf ‚ústAannemer ‚ústDak en schoorsteenspecialist ‚ústVoeger ‚ústHoogwerker ‚ústJarenlange ervaring ‚ústAllround inzetbaar ‚ústVeilige werkers ‚ústBedrijfsaansprakelijk ‚ústVolgens veiligheid voorschriften ‚ústKosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
‚ústSnelle reactie ‚ústGratis telefonisch gesprek ‚úď Kosten effectief ‚ústVrijblijvende offerte ‚ústVrijblijvend advies ‚ústGoede reviews ‚ústBouw vergunning ‚úst5 jaar garantie ‚ústInformeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Sint Anthoniepolder

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Sint Anthoniepolder - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Sint Anthoniepolder - Als erkend metselbedrijf zijn wij inzetbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Sint Anthoniepolder - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals bijv.; snijvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg en terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Sint Anthoniepolder - Regelmatig bekijken wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Sint Anthoniepolder - Ervaren en erkend met het renoveren van lelijke schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Sint Anthoniepolder - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Sint Anthoniepolder - Het weghalen van uw kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Sint Anthoniepolder - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden aangesloten (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Sint Anthoniepolder - Vakkundig en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit schone oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Sint Anthoniepolder - Het met regelmaat goed reinigen en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk schoonmaken en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Sint Anthoniepolder

Schoorsteen lekkage Sint Anthoniepolder

Schoorsteen lekkage in Sint Anthoniepolder onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan regen en wind dus en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselaar in Sint Anthoniepolder kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Sint Anthoniepolder

Schoorsteen laten metselen Sint Anthoniepolder

Een nieuwe schoorsteen metselen in Sint Anthoniepolder, is altijd de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij het installeren van een nieuwe kachel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Sint Anthoniepolder

Schoorsteen voegen Sint Anthoniepolder

Schoorsteen voegen in Sint Anthoniepolder kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als vakkundig schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Sint Anthoniepolder

Schoorsteen renovatie Sint Anthoniepolder

Schoorsteen renovatie in Sint Anthoniepolder wordt veilig en erkend gedaan in Sint Anthoniepolder door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Sint Anthoniepolder

Schoorsteen reparatie Sint Anthoniepolder

Voor schoorsteen reparatie in Sint Anthoniepolder zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Sint Anthoniepolder

Schoorsteen verwijderen Sint Anthoniepolder

Een schoorsteen verwijderen in Sint Anthoniepolder kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Sint Anthoniepolder

Schoorsteenkap plaatsen Sint Anthoniepolder

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Sint Anthoniepolder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een bezoek afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Sint Anthoniepolder

rookkanaal aanleggen Sint Anthoniepolder

Een rookkanaal aanleggen in Sint Anthoniepolder doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Sint Anthoniepolder

Keramische schoorsteen pot Sint Anthoniepolder

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Sint Anthoniepolder? Neem dan gratis contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Sint Anthoniepolder

Schoorsteen roet verwijderen Sint Anthoniepolder

Verwijderen van schoorsteen roet in Sint Anthoniepolder kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Sint Anthoniepolder

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die tevens actief is in Sint Anthoniepolder.

Sint Anthoniepolder is een buurtschap in de gemeente Hoeksche Waard, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Sint Anthoniepolder, postcode gebied 3299, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft met zijn collega een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft liefde voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en aangenaam als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima onderneming, prettige medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeker tevreden over het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook goed advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen ook langs voor een gratis bezoek. U belt direct naar een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw informatief text-bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige multiple-choice formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 76
2257 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 15 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020