Lekkage Schoorsteen in Tappersheul?

Woonachtig in Tappersheul? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als ervaren voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Tappersheul

Met name in Tappersheul kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, repareren, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Tappersheul

Lekkage Schoorsteen in Tappersheul snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Tappersheul? In de leuke gemeente "Oudewater", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring als metsel en voegbedrijf. In Tappersheul (Utrecht) is ons team prima op de hoogte van de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Tappersheul

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Tappersheul - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend metselbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Tappersheul - Als ambachtelijk metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Tappersheul - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en/of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Tappersheul - Regelmatig inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Tappersheul - Ervaren en erkend met de renovatie van kapotte schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Tappersheul - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Tappersheul - Het slopen en afvoeren van uw lekkende schoorsteen is meestal een rommelige en nogal gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Tappersheul - Vanzelfsprekend weten wij precies hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden geplaatst (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Tappersheul - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op top kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Tappersheul - Het regelmatig goed schoonmaken en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge druk water reinigen en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Tappersheul

Schoorsteen lekkage Tappersheul

Schoorsteen lekkage in Tappersheul zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan regen en wind dus en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselaar in Tappersheul kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Tappersheul

Schoorsteen laten metselen Tappersheul

Een nieuwe schoorsteen metselen in Tappersheul, is simpelweg een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege het installeren van een nieuwe kachel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Tappersheul

Schoorsteen voegen Tappersheul

Schoorsteen voegen in Tappersheul doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Tappersheul

Schoorsteen renovatie Tappersheul

Schoorsteen renovatie in Tappersheul wordt veilig en vakkundig uitgevoerd in Tappersheul door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Tappersheul

Schoorsteen reparatie Tappersheul

Voor schoorsteen reparatie in Tappersheul kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Tappersheul

Schoorsteen verwijderen Tappersheul

Een schoorsteen verwijderen in Tappersheul kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Tappersheul

Schoorsteenkap plaatsen Tappersheul

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Tappersheul? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak vandaag een bezoek afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Tappersheul

rookkanaal aanleggen Tappersheul

Een rookkanaal aanleggen in Tappersheul doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Tappersheul

Keramische schoorsteen pot Tappersheul

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Tappersheul? Neem dan gratis contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Tappersheul

Schoorsteen roet verwijderen Tappersheul

Verwijderen van schoorsteen roet in Tappersheul kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Tappersheul

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die tevens werkzaam is in Tappersheul.

Tappersheul is een woonplaats in de gemeente Oudewater, een Nederlandse plaats in provincie Utrecht.

In Tappersheul, postcode 3464, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en leuk als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Prima onderneming, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en vertrouwt Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een kort text-bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag wil. Dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige multiple-choice online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 19 April 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020