Lekkage Schoorsteen in Wijk bij Duurstede?

Woonachtig in Wijk bij Duurstede? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Wijk bij Duurstede

Ook in Wijk bij Duurstede willen wij graag uw schoorsteen (veilig en vakkundig) slopen, renoveren, metselen, voegen, repareren, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Wijk bij Duurstede

Schoorsteen Lekkage Wijk bij Duurstede snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Wijk bij Duurstede? In de Hollandse gemeente "Wijk bij Duurstede", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Wijk bij Duurstede (Utrecht) zijn wij prima bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
‚ústSchoorsteen ‚ústRookgaskanaal ‚ústMetselwerk ‚ústLoketten loodwerk ‚ústKeramische schoorsteenpot ‚ústSchoorsteenkap ‚ústSchoorsteenplaat ‚ústNokvorsten ‚ústDakpannen ‚ústGevels ‚ústMuren ‚ústStooktoestellen ‚ústMonumentaal voegwerk ‚ústDakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
‚ústSchoorsteen Plaatsen ‚ústMetselen ‚ústVoegwerk ‚ústRenovatie ‚ústRepareren ‚ústVerwijderen ‚ústReiniging ‚ústOnderhouden ‚ústImpregneren ‚ústInspectie ‚ústSchade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
‚ústDak en Schoorsteenspecialist ‚ústSchoorsteen Metselbedrijf ‚ústAannemer ‚ústDak en schoorsteenspecialist ‚ústVoeger ‚ústHoogwerker ‚ústRuime ervaring ‚ústBreed inzetbaar ‚ústWerkt veilig ‚ústAansprakelijkheid verzekert ‚ústVolgens veiligheid voorschriften ‚ústSchoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
‚ústSnelle reactie ‚ústGratis telefonisch gesprek ‚úď Kosten bewust ‚ústVrijblijvende offerte ‚ústVrijblijvend advies ‚ústGoede referenties ‚ústVergunning advies ‚úst5 jaar garantie ‚ústInformeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Wijk bij Duurstede

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Wijk bij Duurstede - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u prima helpen.
  2. Schoorsteen metselen Wijk bij Duurstede - Als ambachtelijk metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Wijk bij Duurstede - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals bijv.; knipvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Wijk bij Duurstede - Met regelmaat inspecteren wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Wijk bij Duurstede - Erkend en ervaren met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Wijk bij Duurstede - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Wijk bij Duurstede - Het slopen en afvoeren van een kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Wijk bij Duurstede - Uiteraard weten exact hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden geinstalleerd (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Wijk bij Duurstede - Erkend en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit schone dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Wijk bij Duurstede - Het met regelmaat goed schoonmaken en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Wijk bij Duurstede

Schoorsteen lekkage Wijk bij Duurstede

Schoorsteen lekkage in Wijk bij Duurstede zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan regen en wind dus en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf in Wijk bij Duurstede kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Wijk bij Duurstede

Schoorsteen laten metselen Wijk bij Duurstede

Een nieuwe schoorsteen metselen in Wijk bij Duurstede, is simpelweg een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege de installatie van een nieuw stooktoestel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Wijk bij Duurstede

Schoorsteen voegen Wijk bij Duurstede

Schoorsteen voegen in Wijk bij Duurstede kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij uistekend ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voegbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Wijk bij Duurstede

Schoorsteen renovatie Wijk bij Duurstede

Schoorsteen renovatie in Wijk bij Duurstede wordt erkend en veilig gedaan in Wijk bij Duurstede door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Wijk bij Duurstede

Schoorsteen reparatie Wijk bij Duurstede

Voor schoorsteen reparatie in Wijk bij Duurstede zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Wijk bij Duurstede

Schoorsteen verwijderen Wijk bij Duurstede

Een schoorsteen verwijderen in Wijk bij Duurstede kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Wijk bij Duurstede

Schoorsteenkap plaatsen Wijk bij Duurstede

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Wijk bij Duurstede? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Wijk bij Duurstede

rookkanaal aanleggen Wijk bij Duurstede

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Wijk bij Duurstede doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw kachelpijp veilig en erkend aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Wijk bij Duurstede

Keramische schoorsteen pot Wijk bij Duurstede

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Wijk bij Duurstede? Neem dan het beste contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen repareren.

Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Wijk bij Duurstede

Schoorsteen roet verwijderen Wijk bij Duurstede

Schoorsteen roet verwijderen in Wijk bij Duurstede kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Wijk bij Duurstede

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die tevens actief is in Wijk bij Duurstede.

Wijk bij Duurstede is een woonplaats in de gemeente Wijk bij Duurstede, een Hollandse plaats in provincie Utrecht.

In Wijk bij Duurstede, postcode gebied 3961,3962, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft met zijn collega een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft passie voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Goed bedrijf, vriendelijke medewerkers. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen gratis langs voor een bezoek. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw informatief bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag wil. Bij voorbaat voor uw bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige multiple-choice formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 20 April 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020