Schoorsteen Lekkage in Zoeterwoude-Dorp?

Woont u in Zoeterwoude-Dorp? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen brokkelt af? Als erkend metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Zoeterwoude-Dorp

Met name in Zoeterwoude-Dorp kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, reinigen en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen Lekkage Zoeterwoude-Dorp snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Zoeterwoude-Dorp? In de leuke gemeente "Zoeterwoude", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over vele jaren werkervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Zoeterwoude-Dorp (Zuid-Holland) zijn wij goed bekend met de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanalen ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve referenties ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Zoeterwoude-Dorp

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Zoeterwoude-Dorp - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend helpen.
  2. Schoorsteen metselen Zoeterwoude-Dorp - Als erkend metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Zoeterwoude-Dorp - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en/of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Zoeterwoude-Dorp - Regelmatig controleren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Zoeterwoude-Dorp - Ervaren en erkend met de renovatie van lelijke schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Zoeterwoude-Dorp - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Zoeterwoude-Dorp - Het weghalen van een oude schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en nogal gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Zoeterwoude-Dorp - Vanzelfsprekend weten wij precies hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden aangesloten (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Zoeterwoude-Dorp - Erkend en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op top kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Zoeterwoude-Dorp - Het met regelmaat goed reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een mooi eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen lekkage Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen lekkage in Zoeterwoude-Dorp zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselaar in Zoeterwoude-Dorp kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen laten metselen Zoeterwoude-Dorp

Een nieuwe schoorsteen metselen in Zoeterwoude-Dorp, is simpelweg een goede manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege het installeren van een nieuwe houtkachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen voegen Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen voegen in Zoeterwoude-Dorp kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen metselbedrijf zijn wij uistekend ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen renovatie Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen renovatie in Zoeterwoude-Dorp wordt veilig en erkend uitgevoerd in Zoeterwoude-Dorp door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen reparatie Zoeterwoude-Dorp

Voor schoorsteen reparatie in Zoeterwoude-Dorp zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen verwijderen Zoeterwoude-Dorp

Een schoorsteen verwijderen in Zoeterwoude-Dorp kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteenkap plaatsen Zoeterwoude-Dorp

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Zoeterwoude-Dorp? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak met ons een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Zoeterwoude-Dorp

rookkanaal aanleggen Zoeterwoude-Dorp

Een rookkanaal aanleggen in Zoeterwoude-Dorp doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Zoeterwoude-Dorp

Keramische schoorsteen pot Zoeterwoude-Dorp

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Zoeterwoude-Dorp? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen repareren.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen roet verwijderen Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen roet verwijderen in Zoeterwoude-Dorp kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Zoeterwoude-Dorp

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die tevens werkzaam is in Zoeterwoude-Dorp.

Zoeterwoude-Dorp is een woonplaats van de gemeente Zoeterwoude, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Zoeterwoude-Dorp, postcode 2380, 2381, 2382, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft liefde voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en leuk als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Goed onderneming, vriendelijke medewerkers. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeker blij over het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van goed advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U belt direct naar een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw kort text-bericht. Laat Willem graag weten; wat uw naam is, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een zeer bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 30 December 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020