Schoorsteen Lekkage in Zoeterwoude-Rijndijk?

Woonachtig in Zoeterwoude-Rijndijk? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Zoeterwoude-Rijndijk

Ook in Zoeterwoude-Rijndijk kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, repareren, schoon maken en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Zoeterwoude-Rijndijk

Schoorsteen Lekkage Zoeterwoude-Rijndijk snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Zoeterwoude-Rijndijk? In de mooie gemeente "Zoeterwoude", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als metsel en voegbedrijf. In Zoeterwoude-Rijndijk (Zuid-Holland) zijn wij goed op de hoogte van de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookgaskanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede referenties ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Zoeterwoude-Rijndijk

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Zoeterwoude-Rijndijk - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend voegbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Zoeterwoude-Rijndijk - Als ervaren metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Zoeterwoude-Rijndijk - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals bijv.; snijvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Zoeterwoude-Rijndijk - Met regelmaat bekijken wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Zoeterwoude-Rijndijk - Ervaren en erkend met het renoveren van kapotte schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Zoeterwoude-Rijndijk - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Zoeterwoude-Rijndijk - Het slopen en afvoeren van een lekkende schoorsteen is meestal een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Zoeterwoude-Rijndijk - Vanzelfsprekend weten wij precies hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden aangesloten (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Zoeterwoude-Rijndijk - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. Wij leveren top kwaliteit schone dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Zoeterwoude-Rijndijk - Het met regelmaat grondig schoonmaken en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk schoonmaken en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Zoeterwoude-Rijndijk

Schoorsteen lekkage Zoeterwoude-Rijndijk

Schoorsteen lekkage in Zoeterwoude-Rijndijk onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf in Zoeterwoude-Rijndijk kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Zoeterwoude-Rijndijk

Schoorsteen laten metselen Zoeterwoude-Rijndijk

Een nieuwe schoorsteen metselen in Zoeterwoude-Rijndijk, is altijd een goede manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij het installeren van een nieuwe kachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen betrouwbaar en veilig te maken.

Schoorsteen voegen Zoeterwoude-Rijndijk

Schoorsteen voegen Zoeterwoude-Rijndijk

Schoorsteen voegen in Zoeterwoude-Rijndijk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Zoeterwoude-Rijndijk

Schoorsteen renovatie Zoeterwoude-Rijndijk

Schoorsteen renovatie in Zoeterwoude-Rijndijk wordt veilig en erkend gedaan in Zoeterwoude-Rijndijk door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Zoeterwoude-Rijndijk

Schoorsteen reparatie Zoeterwoude-Rijndijk

Voor schoorsteen reparatie in Zoeterwoude-Rijndijk kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Zoeterwoude-Rijndijk

Schoorsteen verwijderen Zoeterwoude-Rijndijk

Een schoorsteen verwijderen in Zoeterwoude-Rijndijk kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Zoeterwoude-Rijndijk

Schoorsteenkap plaatsen Zoeterwoude-Rijndijk

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Zoeterwoude-Rijndijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak vandaag een bezoek afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Zoeterwoude-Rijndijk

rookkanaal aanleggen Zoeterwoude-Rijndijk

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Zoeterwoude-Rijndijk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Zoeterwoude-Rijndijk

Keramische schoorsteen pot Zoeterwoude-Rijndijk

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Zoeterwoude-Rijndijk? Neem dan gratis contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen repareren.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Zoeterwoude-Rijndijk

Schoorsteen roet verwijderen Zoeterwoude-Rijndijk

Schoorsteen roet verwijderen in Zoeterwoude-Rijndijk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Zoeterwoude-Rijndijk

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend voeg en metselbedrijf, die ook actief is in Zoeterwoude-Rijndijk.

Zoeterwoude-Rijndijk is een dorp van de gemeente Zoeterwoude, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Zoeterwoude-Rijndijk, postcode gebied 2382, kunt u ons tegen komen en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft met zijn collega een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en aangenaam als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Prima onderneming, prettige medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer blij met het resultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en vertrouwt Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpbaar advies.
Zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen ook langs voor een gratis inspectie. U spreekt direct met een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw kort bericht. Laat Willem gerust weten; wat uw naam is, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Vriendelijk dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 6 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020